I'm not here for your entertainment

OK, ni tror jag är hård. Damn, ni VET att jag är hård. Som stål. Men ja, nya Pinklåten är faktiskt jävligt bra =)

Sämst-dag på jobbet: nån har fått för sig att fastän jag jobbar i charken, så är det ok att sätta mig i kassan. På tisdagar är det senilkrig i kassan; pensionärerna har fem(sic!) procent rabatt! Men jag sitter snällt och tjafsar med dom, berättar att man måste ha magnetremsan åt vänster, och att faktiskt vet hur fänkål ser ut. Man har kanske inte så mycket för att jobba i mataffär, men ärligt talat, det har sina fördelar. Jag har lärt mig: (nästan) alla normala frukter och grönsaker (säkert bra om FBI hotar döda dig om du inte kan skilja på persiljerot och palsternacka), jag kan stycka, filéa fisk, jag har stenkoll på ost...listan kan göras lång.

OK, nu suckar ni, ni med era fancy jobb som AD och kändisfotograf och hundfrisör. Men jag har faktiskt nytt jobb, och allt är klart nu. I vår kommer jag att vara kursassistent och -ledare för två olika kurser, och det känns kanon. Ett jättesteg i rätt riktning. Men detta har jag nog skrivit om redan...

I helgen blir det Skåne! Min syster pluggar antingen biokemi eller molekylärbiologi där; jag minns aldrig vilket. Hursomhelst har hon farliga böcker, och en sån där ball "kemi-lego-låda" som man kan bygga molekyler med. Sist vi sågs byggde hon alkohol- och baksmällemolekylen - ytterst pedagogiskt! Kanske nåt för SANT-utbildningen på högstadiet, haha. Även mamma ska åka ner, och på lördagen ska vill Köpenhamn, där jag inte varit på väldigt länge. Jag har höga förväntningar, det ska vara väldigt fint och trevligt och såna rykten tror jag gärna på. Vi får se!

Just you and your hand tonight.


Snart kommer tomten!

...Eller nåt. Jul känns..mindre ojuligt än nånsin. OK att det är långt kvar, men att det blir snö - knappast. Nu ska jag väl muttra om växthuseffekten, haha. Äh, jul är en risig ursäkt för att göra sånt man ändå borde göra oftare. Jag fick, på tal om växthuseffekten, ett brev av min kära morfar idag. Ett handskrivet brev! Vi hade, sist vi träffats, diskuterat skogsdöd och skjuta av vargar och såna saker, och jag kan lugnt säga att vi inte riktigt är kompatibla. Så han skrev mig ett brev, och sa att det var viktigt att vara nyanserad i sina åsikter, och inte se allt som svart eller vitt. Han förstod nog inte riktigt vad jag menade när vi pratade (plus att han börjar bli gaggig), men det var mycket rart av honom ändå. Jag ska skriva något snällt och uppmuntrande tillbaka.

(Förra) veckans diss: såna som går på Tiesto, som ju är en väldigt väldigt stor och bra och känd DJ, och bara...ställer sig mitt på dansgolvet. Står där och bara glor, kanske gungar lite om det är extra bra. Trist tycker jag, men det vore ju jobbigt om stureplan.se var där och fotade och man stod i nån risig danspose.. Äh, jag dansade från början till slut, kan inte stå still när det är så bra =)

Tunnelbanan hem blev, som vanligt när man inte är så full men nästan alla andra är det, full av intressanta observationer. Är man verkligen så..rackig själv, när man är full? Jag vill inte ens tänka tanken. Men så är det nog, tyvärr! Jag tror jag ska införa en treölsregel eller nåt, önska mig lycka till.. =)

Jobb sju imorron bitti. Klockan på halv sex. Det är natt då.

Things to do at night

Varför sitter man alltid uppe för länge och bara slösurfar? Värdelöst! Man kan ju lösa världens problem, eller lära sig knyppla, eller lyssna på ny musik. Det blir nästan lite pinsamt när man kollat samma länkar tio gånger, bara för att man inte orkar göra nåt annat..Äh, jag skyller på vintern, den passiviserar!

Ikväll är det Tiesto! Det kommer bli så enormt bra, jag är verkligen laddad för att dansa hela natten. Känslan är enorm, iaf om man gillar att dansa. Jag är så glad på mig själv att jag sett så mycket musik i år - LTJ Bukem, Danko Jones, Tool, Tiesto, Poets of the Fall, Ferry Corsten...Man vet ju aldrig när man dör, och dör man är det nog slut på musiken...

Nu när jag fått (och tjänat! jag är duktig på att jobba..) massa pengar ska jag nog investera i en digitalkamera. Fast jag känner att jag är typen som har en kamera, men glömmer ta bilder. Äh, jag får påminna mig själv. Och kanske, efter några miljoner försök, kanske det blir en bild på mig som blir bra oxå!

En grym lördag åt oss alla!

Blåggtjörkort

Då var det dags att bli av med bloggoskulden. Det känns lite pirrigt; tänk inte det inte blir som man tänkt sig? Om det inte blir sådär skimrande med mjuka kanter, utan lite hårt...Kanske vet jag inte förrän dagen efter, haha.

Först och främst rekommenderar jag alla att läsa denna blogg, och sen sprida länken till minst tjugotre släktingar och vänner. Jag lovar att vara en god bloggare och blogga mycket. Det känns lite deprimerande att alla de mest aktiva bloggarna här handlar om mode. Det finns väl viktigare saker...? Kanske inte för bloggare. Och lämna såklart gärna kommentarer; bra och dåligt, om ni vill  läsam er av något och mindre av nåt annat.
Idag vill jag iallafall ha ett GRATTIS, eftersom jag ordnat nytt jobb! Inte så glammigt kanske, men ett stort och bra steg mot det jag tänker göra när jag blir stor... Jag ska jobba som kursassistent på två miljökurser på Stockholms universitet, vilket jag tror är jättebra när man tänkt sig bli miljökonsult. Vi får se...

Än så länge känns det bra, med oskulden alltså..Jag hoppas att jag inte ångrar mig, för då är det ju för sent.. =)

Nu är det K-1-gala och sen Grodan!
Och nytt jobb!