Dom tittar när jag dansar

Igår var en så otroligt skön dag. Eller, snarare, den var skön när den var över. Igår var sista dagen på Sabis. Om det bara finns en chans att jobba extra på K&K över typ julhelgen, så är chanserna goda att jag aldrig hamnar på Sabis igen. Även om Sabis är som Hotel Californa - man checkar in men aldrig ut, hehe. Fan ta dragningskraften hos 100% OB hela dagen...Igår satt jag nog i enåenhalv timme och läste tidningen för att inget fanns att göra, det blir ganska bra pengar det. Men good riddance som vi säger.

Efter Sabis åkte jag till David för att gå ut. Vi spelade ett fruktansvärt fyllespel med tärning som hittills varit odöpt men som väl borde heta 61; reglerna är ganska enkla och allt går ut på att bluffa med vad man slagit, för att få nästa person att gissa fel och få dricka. Man kan bli väldigt full väldigt snabbt säger jag bara =)

Vi tänkte börja med en drink på casinot, men där finns ett stort problem: en 55-årig, rödhårig kvinna till vakt, som, snällt uttryckt, hellre fäller än friar. Eftersom jag ser ut som fulla gubbe efter typ ett glas vin var det således dömt att misslyckas. Vi hamnade i Sky Bar istället, där vi tog en drink för att sen fortsätta. Tove anslöt, men det slutade med att vi alla åkte hem istället. Tidigare under dagen hade det varit bilträff eller nånting på Barkarby flygfält, så heeeeeela Sveavägen bestod av raggarbilar som körde fram och tillbaka. Jag är inte särskilt bilintresserad, men jag tycker ändå man ska uppskatta den tid och det arbete dom lägger ner på sina bilar - vissa är sjukt fina! Till slut fick vi tag på en taxi och jag läste klart The Game innan jag somnade sött (fortfarande en del timmar back på sömn). Imorgon är det derby och Monday Bar med Aly & Fila. Jag förväntar mig en ordentlig seger, och sen sjukt bra musik. Fotboll och musik - det är dagar jag lever för =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback