And now for something completely different

Nu när jag börjat skriva kan jag inte sluta...Alla ord som hamnar här borde sitta i c-uppsatsen istället, men det skiter vi i nu och ser glada ut istället!

Detta inlägg kommer handla om fotboll. Jag hejar på Hammarby, och går ganska ofta på Hammarbys matcher. För det mesta med David, ibland med Danne Risberg, en gång med Lina. Igår var det genrep inför allsvenskan, och jag gick själv, för varken Chrille eller Christian kunde slita sig från...Eddie Murphy. På DVD dessutom, som ju som bekant går att kolla på närsomhelst. Nåja. Hammarby har haft världens sämsta försäsong, och jäkligt mycket har hänt. Nya tränare och ett gäng nya spelare, eftersom de gamla klipporna försvunnit. Därför skulle det bli riktigt roligt att se hur de nya skulle klara sig. Motstånd var Vålerengen från Norge, ett lag jag skulle bedöma som ungefär lika bra som Hammarby.

Startelvan var Kingson - David Johansson | José Monteiro | Jocke Jensen | Emil Johansson - Lolo Chanko | Sebastian Eguren | Mikkel Jensen | Erkan Zengin - Paulinho | Charlie Davis. Tre jag inte sett förut, och tre som inte spelat för Hammarby i allsvenskan förut. Med tanke på hur skadat dålig Lekström är, så var det RIKTIGT skönt att se Kingson. Även om Vålerengen knappt hade ett avslut på mål, så kändes det tryggt. Han är bara lånad på tre månader, men förhoppningsvis blir det förlängning. Lekström är med största sannolikhet Allsvenskans absolut sämsta målvakt, och det känns inte så bra efter att ha kunnat lita på Ante. Det mesta såg faktiskt bra ut i matchen, särskilt högerkanten med David och Erkan. Mikkel och Eguren är fortfarande inget riktigt bra innermittfältspar, men när Petter är skadad så är det så det ser ut. Det fortsatt märkliga är att det på nåt sätt aldrig blir bra med Chanko. Jag vet inte vad det är med honom, men det blir bara inte bra. Ligger fel offensivt, ligger fel defensivt. Väldigt synd, för han håller ju hög allsvensk klass egentligen. Charlie Davis spelar ungefär som Henke Larsson: mycket släpp tillbaka. Men han och Paulinho kommer göra iallafall 20 mål tillsammans, annars vore jag förvånad. I 75:e gick Paulinho och Erkan ut, och in kom Castro-Tello och Juliusson. Castro-Tello är fortfarande en dålig, slö tjockis och Juliusson är en dussinspelare. Men nu har vi iallafall spelare på bänken, vilket ju känns fint!

Ska jag tippa i år så blir vi sexa.Tony Gustavsson är tyvärr mer pajas än seriös, och spelarna vi tappat är inte fullgott ersatta. Blir Aubynn kvar kommer det innebära ALLT för vänsterkanten, som inte kommer spelas mycket på om Chanko blir ordinarie på vänstermittfältsplatsen. Erkan såg riktigt bra ut förutom i passarna, så kanske kommer saknaden av PFO inte bli så väldigt stor. Bäst på plan var Jocke Jensen; om han håller nivån han höll igår så har vi ett helt ok mittbackspar. Det blir nog bra. Forza Bajen!

Kommentarer
Postat av: Mike

Haha!! Det märks att du e bitter Henke o hade jag varit Hammarbyare så hade jag oxå varit bitter!! Du får slopa all idrott förutom handboll där Bajen faktiskt har ett bra lag så lovar jag att det blir bättre!!

2007-04-02 @ 19:04:49
Postat av: Lina

1 gång kan bli 2 ggr! jag vill se fotboll!

2007-04-02 @ 21:58:36
Postat av: Ungersk Gulasch

Vem e den här Lina=))
Vill se fotboll... Snart säger hon: Vill gärna städa idag=) She sounds nice o eftersom de e vän till dej Henka så kan jag ju inte tänka mig annat!!

2007-04-05 @ 14:06:41
Postat av: Lina

helt rätt

2007-04-05 @ 19:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback